Sauna Finlantis

Gezondheid & Wellness
Sauna Finlantis

Net over de grens bij Venlo biedt Finlantis in Nettetal een oase van ontspanning, helemaal in stijl van de Finse saunacultuur...

...en dat al tien jaar lang. In de grote Panorama-buitensauna(80°) is de sfeer ontspannen, en wordt de bezoeker mee op reis genomen naar de Finse natuur. Door de grote panoramaramen zijn het zwembad, de ligweide en de LaaVu zichtbaar. De LaaVu is een schuilhut met vuurplaats, net zoals in de Finse bossen, en vormt het hart van de tuin van Finlantis. Naast de Panoramasauna kunnen bezoekers genieten van drie andere sauna’s. De Sole-Sauna wordt gekenmerkt door gekleurd licht en een zilte atmosfeer. De temperatuur bedraagt hier 70-80 graden – ideaal voor beginners. In de klassieke Laplandsauna lopen de temperaturen echter tot 90 graden op. Wie houdt van een hoge luchtvochtigheid, mag ons stoombad niet overslaan. De hete, vochtige lucht opent de poriën en laat de huid ‘ademen’. In combinatie met etherische oliën verandert een bezoekje aan het stoombad in een echte schoonheidskuur.

De openingstijden zijn te vinden op https://www.finlantis.de/nl/openingstijden-tarieven-cadeaubonnen/openingstijden

8 oktober 2022: Rustiek saunaplezier op het Finlantis Oktoberfest tot 23.00 uur.

Verheug u op een stevig Oktoberfeest op zaterdag 8 oktober in het saunacomplex Finlantis in Nettetal, vlak voor de Nederlandse grens.

Beierse infusies zorgen voor een Oktoberfestgevoel in onze panoramasauna.

In het stoombad worden peelings met zout, olie en aardbeien aangeboden. De FinLounge lonkt met het aroma van heerlijke Wiesn`Burgers met leverbrood, zuurkool, ei en honing-mosterdsaus.

Wil je meedoen? De Finlantis is deze dag voor u geopend tot 23.00 uur

Copyright: Finlantis