Sauna Finlantis

Gezondheid & Wellness

Net over de grens bij Venlo biedt Finlantis in Nettetal een oase van ontspanning, helemaal in stijl van de Finse saunacultuur...

...en dat al tien jaar lang. In de grote Panorama-buitensauna(80°) is de sfeer ontspannen, en wordt de bezoeker mee op reis genomen naar de Finse natuur. Door de grote panoramaramen zijn het zwembad, de ligweide en de LaaVu zichtbaar. De LaaVu is een schuilhut met vuurplaats, net zoals in de Finse bossen, en vormt het hart van de tuin van Finlantis. Naast de Panoramasauna kunnen bezoekers genieten van drie andere sauna’s. De Sole-Sauna wordt gekenmerkt door gekleurd licht en een zilte atmosfeer. De temperatuur bedraagt hier 70-80 graden – ideaal voor beginners. In de klassieke Laplandsauna lopen de temperaturen echter tot 90 graden op. Wie houdt van een hoge luchtvochtigheid, mag ons stoombad niet overslaan. De hete, vochtige lucht opent de poriën en laat de huid ‘ademen’. In combinatie met etherische oliën verandert een bezoekje aan het stoombad in een echte schoonheidskuur.

In het stoombad staat een honing-kaneel-ceremonie op het programma. De kruidige, winterse geur van kaneel brengt je helemaal in de kerstsfeer. Wil je echt even volledig ontspannen? Boek dan een massage met aromatische olie tegen een gereduceerd tarief. Voor 56 euro krijg je toegang tot onze sauna en een massage van dertig minuten (normale prijs: 61euro). Na afloop van deze sauna-avond kun je er tijdens de feestdagen helemaal tegenaan!

De openingstijden zijn te vinden op https://www.finlantis.de/nl/openingstijden-tarieven-cadeaubonnen/openingstijden