Gouden Herfst in Niederrhein

Recreatie & Sport

Onderweg in de gouden herfst: De Niederrhein met zijn ongerepte natuur trekt vooral wandelaars en fietsers aan. Ze kunnen van de fantastische kleuren van de "Indian Summer" in het prachtige landschap tussen de Rijn en de Maas genieten.

Langs rivieren en meren, door uiterwaardenlandschappen of uitgestrekte bossen, de routes leiden door het afwisselende landschap. De fietsroutes zijn perfect bewegwijzerd met het knooppuntensysteem, lastig kaartlezen is niet meer nodig. Geen eigen fiets bij de hand? De NiederrheinRad, uiteraard ook in de-bike uitvoering, is te huur en in te leveren op meer dan 30 stations.

Wandelliefhebbers zullen zich in de herfst bijzonder thuis voelen in de twee Natuurparken Schwalm-Nette en Hohe Mark in Niederrhein. Weilanden en bossen, bloeiende heidevelden en mysterieuze moerassen zijn er te ontdekken. Veel routes van verschillende lengtes en moeilijkheidsgraden zijn te vinden op de homepage www.niederrhein-tourismus.de.

Met een stop onderweg in een van de typische boerderijcafés geeft wandelen of fietsen in de gouden herfst de kers op de taart. Het oogstseizoen brengt boerenkool en pompoen lekkernijen op tafel, nu ook het seizoen voor wildspecialiteiten. En met een wellnessdag met heerlijke verwenceremonies wordt de feelgood tijd in Niederhein goed afgesloten. "Gewoon rondhangen" en van de mooie dingen genieten – in Niederrhein. ‘So gut. So weit‘.

https://niederrhein-tourismus.de/herbst-am-niederrhein

Onderweg in de gouden herfst:In Niederrhein geniet u van de "Indian Summer ". Foto: NT/gymi